Aantal deelnemers
minimaal 4 - maximaal 10
data

Geïnteresseerd in de training? Neem dan contact met ons op en informeer naar de beschikbare data.

Duur van de Training
2x een dagdeel op locatie + 2x een webinar + een online leeromgeving
PRIJS
€ 595,-
Online leeromgeving
Raak online
Vragen?
Contact

Presenteren. Zie jij er ook altijd zo tegenop? Niet doen. Leer je zenuwen en angst om te bouwen in een boeiende presentatie.

Waarom zou jij deze training moeten volgen?
Met enige regelmaat moet jij vanuit je functie een presentatie geven. Of het nu is voor een kleine groep collega's, of voor een delegatie klanten, je bent altijd een tikkeltje nerveus en onzeker. Hierdoor komt je presentatie minder krachtig over en maak je een minder professionele indruk dan je zou willen.

Je bent dus op zoek naar een ontspannen en overtuigende manier van presenteren. Het moet niet gaan om het de baas blijven van de zenuwen, maar om het overbrengen van je verhaal. Daar moet ook de aandacht van het publiek op zijn. En dat ga je leren. Leren presenteren.

Wat kun je na afloop van de training?
Tijdens de training leer je hoe je jouw zenuwen en angst kunt ombouwen in een boeiende presentatie die pakt, raakt en inspireert. Presenteren is na afloop niet meer eng, maar iets om naar uit te kijken.

Is deze training voor jou bedoeld?
Wil jij jouw presentatiekwaliteiten naar een hoger niveau brengen? Wil jij boeiende en inspiratievolle trainingen kunnen geven? Wil jij niet meer zenuwachtig zijn, maar juist uitkijken naar het moment dat je het podium op moet? Mis deze training dan niet. Presenteren kun je echt leren.

Wat mag je verwachten?
Stilzitten is er niet bij tijdens deze training. Je mag aan de bak, want door te doen word je beter. Dat staat vast. Uiteraard beginnen we met een sprong in het diepe. Je mag zelf. We gaan naar voorbeelden kijken van inspirerende sprekers, maar ook naar hoe het niet moet. De verschillende technieken komen langs en worden uitgeprobeerd. Ook de hulpmiddelen die je kunt inzetten bij een voordracht nemen we door en desgewenst of al van toepassing, helpen we je een (PowerPoint) presentatie te maken die hout snijdt.

Wat kun je vooraf vast doen?
Naar wie luister en kijk jij altijd vol bewondering? Wie heeft jouw aandacht direct als hij/zij speecht? En wie niet? Zoek vooraf een paar voorbeelden op. Er is niets mis met de kunst een beetje afkijken.

Uiteindelijk ben je geen beginner meer, maar kun je beginnen '-)

TRAINER

LONNEKE DEUTEKOM
Trainer / spreker / presentator / organisator / Social Media specialist / ondernemer (She Knows How / Pand Raak)

andere opleidingen

uiteindelijk ben je geen beginner meer, maar kun je beginnen '-)

LONNEKE DEUTEKOM
minimaal 4 - maximaal 10
LONNEKE DEUTEKOM
minimaal 4 - maximaal 10
LONNEKE DEUTEKOM
minimaal 4 - maximaal 10
ISABELLE BRUS
minimaal 4 - maximaal 10

aanmelden voor een opleiding?

uiteindelijk ben je geen beginner meer, maar kun je beginnen '-)

Dank je wel! Je inschrijving is ontvangen.

Oops! Er is iets mis gegaan bij het invullen van het formulier.