de kracht van
RAAK OPLEIDINGEN

Naast het leveren van kwalitatief goede opleidingen, maakt het persoonlijke contact tussen de trainers en de deelnemers én de deelnemers onderling het onderscheid. De lijnen zijn kort.

- Voor elk gewenst niveau is er een opleiding. Alle opleidingen hebben een basis variant en een gevorderde cq vervolg variant.

- De trainingen van Raak Opleidingen raken elkaar. Ze overlappen elkaar een stukje. En daarmee leer je net dat beetje extra en snap je het grotere geheel.

- Raak Opleidingen biedt ook pakketten aan, onderverdeeld in thema’s. Tijdens de (online) intake wordt de vraag beantwoord; ‘Waar heb jij behoefte aan?’. Al naar gelang die behoefte komt er een advies.

- Raak Opleidingen is een professionele organisatie waar een team van ervaren specialisten werkt, met hart voor hun vak en enorm veel kennis over dat vak. Ervaring en de laatste trends gaan hand in hand.

- De opleidingen worden gegeven op een vast locatie, centraal gelegen in de kop van Noord-Holland en daardoor eenvoudig bereikbaar. Dat is zo’n stapje extra van Raak Opleidingen, zodat het klopt.